Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Före dig" by Lucie Whitehouse # Book PDF Kindle ePub Free

Före dig

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Före dig
  • Author : Lucie Whitehouse
  • Release Date : January 17, 2015
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,Nonfiction,Social Science,
  • Pages : * pages
  • Size : 1092 KB

Description

"Hon intalade sig att det var neurotiskt att bli sÄ orolig utan nÄgon som helst anledning. Det fanns sÀkert en enkel förklaring och i morgon skulle han vara hemma igen. Allt var som det skulle."
Hannah Reilly jobbar i New Yorks reklamvĂ€rld nĂ€r hon blir stormförĂ€lskad och gifter sig med den perfekta mannen. Hon flyttar med honom till det stora viktorianska huset i London, men en dag kommer Mark inte hem frĂ„n sin affĂ€rsresa. Hannah vet inte mycket om hans familj och han pratar aldrig om dem. Hon fĂ„r en obehaglig kĂ€nsla av att nĂ„got inte Ă€r som det ska och bestĂ€mmer sig för att undersöka saken. Sakta men sĂ€kert flyter lögnerna om Marks förflutna upp till ytan – med livsfarliga konsekvenser.
"Före dig" Àr en nervig thriller med högt tempo som hÄller lÀsaren i sitt grepp Ànda till sista sidan.
"SpÀnningen stegras med varje avslöjande och behÄller sitt grepp hela vÀgen igenom - den sorts thriller som fÄr dig att fortsÀtta vÀnda blad till lÄngt in pÄ smÄtimmarna och missa din hÄllplats pÄ vÀg till jobbet pÄ morgonen." THE INDEPENDENT
"Denna psykologiska thriller Àr en berg- och dalbana av svek, pengar, syskonrivalitet och mord, den har bÄde nerv och tempo nÀr den vÀller in mot en rafflande klimax." THE DAILY MAIL
LUCIE WHITEHOUSE föddes i England 1975 men bor numera i Brooklyn, New York. Efter litteraturstudier vid Oxford University började hon arbeta i förlagsbranschen. "Före dig" Àr Lucie Whitehouses tredje uppmÀrksammade thriller.


Ebook Download "Före dig" PDF ePub Kindle